body breath heart mind
Yogavakanties

26-27-28 Juli Energize & Relax Zomer 3 daagse met Lu Jong Tibetaanse Yoga

3dbeachfoto.jpg

Den Haag en aan Zee

In deze heerlijke Zomer 3-daagse ontspan je, laad je op en doe je veel inspiratie op. Je ervaart je de hele Lu Jong Tibetaanse Yoga serie, breathwork, meditaties, ontspanning en een heerlijke beach practice.

Wat maakt Lu Jong zo bijzonder? Lu Jong komt uit de diamanten teachings uit Tibet:

- Wijsheid van de natuur (Bön) & hoe lichaam en mind optimaal samenwerken. Je ervaart de 5 elementen in de natuur, in je lichaam en hoe ze ook je mind helpen als in balans!

- Tantrayana wijsheid over het subtiele lichaam en energie & hoe we het lichaam kunnen gebruiken als voertuig voor transformatie. Met vloeiende bewegingen openen we de lichaamskanalen waardoor je energie goed stroomt en vitale nutriënten en hormonen daar aankomen waar nodig. Je laat spanning los. We dragen zorg voor een gezonde en flexibele ruggengraat en geven een boost aan onze gezondheid.  Met Lu Jong bereik je via je lichaam op een heel effectieve manier ook je mind. Je transformeert negatieve emoties en komt meer thuis bij jezelf en in een natuurlijke staat van zijn.

- Tibetaanse geneeskunst: het wordt ook wel Tibetaanse Helende yoga genoemd. Lu Jong heeft enorme benefits op alle niveaus: fysiek, energetisch en mentaal.

Het is een toegankelijke practice en tegelijk krachtig en zeer effectief. Lu Jong brengt ons in het nu en werkt heel grondend.

Je ervaart meer ruimte in je lichaam, je hoofd en in je leven. Inzichten komen spontaan. Lu Jong helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn en in je kracht te staan. De bewegingen zijn geschikt voor iedereen, alle leeftijden.

Boeddhistisch leermeester Tulku Lobsang Rinpoche heeft deze serie naar het Westen gebracht en dankzij hem kunnen wij nu de enorme benefits ervaren in ons dagelijks leven. Mariette de Kroon is Teacher Trainer sinds 2009.

 

Inhoud 3 daagse:

- Introductie in Lu Jong, de oorsprong, hoe het werkt, de voordelen.

- Voel de 5 elementen in de natuur, in je lichaam en als kwaliteiten in je mind.

- Leer over je subtiele lichaam en een paar belangrijke principes uit de Tibetaanse Geneeskunst.

- Practice, theorie, studio & aan zee: Lu Jong, ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanning. De serie bestaat uit 21 bewegingen (&2): 5 Elementen, 5 Lichaamsdelen (musculo-skelettair). 5 Vitale Organen. 6 Oefeningen met specifieke benefits voor gezondheid en geluk (& 2 extra: 1 helpt om te slapen en 1 bevordert wakkerheid)

- Hand-outs en guidelines voor je practice 

 

Docent: Mariette de Kroon  

Adres: Perenstraat 243, Den Haag & op de 2e/3e dag een ochtend practice aan zee  

Data/tiijden:  Vrijdag 13:00-17.30 - Zaterdag 10.30-17.30 - Zondag 10.00 - 17.00

Als je mee wilt doen en je kunt niet alle dagen: stuur een berichtje!

Bijdrage:  € 295 inclusief teachings, lunch (studio + 1x bij de heerlijke LOFT), koffie, thee.

Info/aanmelden:  mariette@kiflow.nl / 06-14995059