body breath heart mind

BodyMind Training en bedrijfsenergizers

bus2med.jpg

BodyMind training en energizers: zorg voor en optimaliseer je vitale resource!

Je team, je organisatie. 

Kenmerken: slim, effectief, motiverend, ontspannend, fun, energie-verhogend, qua tijd en inspanning makkelijk te integreren in een druk werkschema!

Waar zouden we zijn zonder de mensen, het werkelijke DNA van onze bedrijven, ons belangrijkste asset? 

Vraag: Kunnen we verder gaan in het optimaliseren van menselijk potentieel & duurzaamheid?

 

Waarom is dit zo relevant? 

  • Veel mensen ervaren stress en spanning. Stress betekent contractie en minder effectief gebruik van onze waardevolle middelen. Stress vermindert open-mindedness, creativiteit en productiviteit. We hebebn meer begrip nodig van hoe lichaam en geest optimaal samenwerken. En we hebben praktische toegankelijke tools nodig, die weinig tijd vragen en toch zeer succesvol zijn in het reduceren van stress & ontspannen energiek werken bevorderen
  • We leven in een snelle tijd met veel interacties (o.a. social media). Als we niet opletten hebben we gemakkelijk een gefragmenteerde en afgeleide geest. Het is dus belangrijk praktische effectieve tools te hebben die helpen gefocust en helder te blijven.  
  • Kantoor en werk achter de pc houdt ons vaak langer in dezelfde positie dan gezond is. We bouwen spanning op in onze schouders, nek en rug. Om dit tegen te gaan hebben we beweging nodig waarbij we effectief voor onze ruggengraat zorgen. Zo zorgen we voor flexibiliteit en kracht en beïnvloeden positief alle lichaamssystemen en verhogen ons energie-niveau.
  • Burn-out & afwezigheid / ziekteverlof van personeel heeft een grote impact op financiën, productiviteit en welzijn in organisaties, teams, families en op individueel niveau. Laten we iets positiefs doen dat welzijn bevordert om deze tendens om te keren!

Conclusie: we hebben nodig:

  • Know-how & effectieve tools voor lichaam en geest  
  • Ervaren dat ze werken
  • Integreren en echt gebruiken (dus ze moeten praktisch en toegankelijk zijn) 
  • Als we ons lichaam op deze slimme manier inzetten wordt ons hoofd ook helder. We voelen ons ontspannen en energiek en kunnen ons focussen op de actuele taken.

Dit alles zit in de BodyMind training en energizers die hier aangeboden worden!