body breath heart mind
Docentopleiding

Lu Jong Teacher Training

Wil je zelf Lu Jong en alle benefits gaan delen?  

Lu Jong is heel bijzonder omdat het op alle dimensies ons welzijn bevordert. In Lu Jong doen we vloeiende bewegingen die we combineren met ademhaling en aandacht in het lichaam. De beoefening is tegelijkertijd krachtig als zacht en zeer effectief.

Lu Jong brengt je in het nu. Je geeft een boost aan je gezondheid en draagt zorg voor een sterke en flexibele ruggengraat en transformeert negatieve emoties. Je opent jezelf en ervaart meer ruimte in je lichaam, je hoofd en in je leven. Met een heldere geest en in een ontspannen staat van zijn, kom je terug in je ware natuur. Gegrond en in staat keuzes te maken vanuit het hart. Inzichten komen spontaan. Lu Jong helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn en in je kracht te staan.

Lu Jong bestaat al 8000 jaar en is geworteld in de diamanten teachings van Tibet. In de beoefening zit veel wijsheid hoe natuurlijke cycli, lichaam en geest samenwerken. De Lu Jong serie bestaat uit 23 bewegingen die geschikt zijn voor iedereen / alle leeftijden.

Hoe word je Lu Jong Teacher?   

Je volgt de Lu Jong Teacher Training: 14 lesdagen bij Lu Jong Educator Mariette de Kroon. Tijdens de opleiding leer je de achtergrond, werking en benefits van Lu Jong, beoefen je & wissel je uit. Je kunt rekening houden met 3 studie-uren per week. Je sluit dit onderdeel af met een praktijk-examen (bij je educator) en een online theorie-examen.
Dan volg je de Masterclass & Certificering met Tulku Lobsang Rinpoche. In deze 3 dagen beoefen je samen met en ontvang je masterclass teachings van Tulku Lobsang Rinpoche zelf. Uiteindelijk ontvang je van hem je certificaat.

â–ºData voor de eerstvolgende 2 docentopleidingen en andere praktische info vind je in de volgende pagina onder Teacher Training!

 

De opleiding, je eigen beoefening, de uitgebreide opleidingsmanual en de masterclass met Tulku Lobsang zorgen er voor dat je Lu Jong krachtig, helder en zuiver kunt gaan overdragen.

Lu Jong Intensive

Het is ook mogelijk je aan te melden voor 5 lesdagen Lu Jong als verdieping voor jezelf. Kosten € 695.  Daarna kun je besluiten de gehele opleiding tot Lu Jong Teacher te gaan volgen. 

Kosten van de Lu Jong Teacher Training

Registratie bij Nangten Menlang International - de organisatie van Tulku Lobsang  € 420*
Opleidingskosten Lu Jong Teacher Training met Mariette de Kroon € 1650 
Masterclass & Certificering met Tulku Lobsang, teaching bedrag € 380*

*hier is geen BTW van toepassing.

Maaltijden, reis- en overnachtingskosten zijn niet inbegrepen.

In de overdrachtslijn van Tulku Lobsang 

Tulku Lobsang is een gereïncarneerde lama, een geliefd boeddhistisch leraar en Tibetaans arts. Hij geeft wereldwijd teachings, en weet universele wijsheid & hoe Tantrayana-methoden ons praktisch kunnen helpen op een zeer toegankelijke manier over te brengen. Deze Lu Jong serie is door hemzelf in het Westen geïntroduceerd. Educators (de mensen die internationaal de opleiding mogen geven), worden door hem begeleid. En in deze Teacher Training ontvang je ook Masterclass teachings van Tulku Lobsang zelf. Dit is een integraal onderdeel van de opleiding. Zodat de kwaliteit, essentie en directe warmness teachings goed bewaard blijven.

test

Wat is belangrijk als Lu Jong Teacher: 

Je enthousiasme en je motivatie om Lu Jong te delen. Tulku Lobsang heeft het certificeringsprogramma ontwikkeld om hooggekwalificeerde teachers op te leiden zodat meer mensen de benefits van Lu Jong kunnen ervaren. Ter bevordering van gezondheid en geluk.

Overzicht inhoud Teacher Training:

• Oorsprong van Lu Jong – Bön and Tantrayana – Tulku Lobsang

• Tibetaans Boeddhisme  – Tantrayana en het subtiele lichaam

• Basisprincipes Tibetaanse geneeskunst  - 5 elementen – hoe ze functioneren in lichaam en geest – Context Tibetaanse geneeskunst in relatie tot de oefeningen

• Lu Jong serie (23): 5 element bewegingen – bewegingen voor spier en skeletstelsel (5 lichaamsdelen) – 5 bewegingen voor de vitale organen – Extra groep bewegingen (8) ter bevordering van gezondheid, jeugdige uitstraling en geluk.

• Plus: 5 elementen massage, ademhalingsoefeningen, meditatie

• Lesgeven, richtlijnen en tools  

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in de Teacher Training, stuur me de info!

Uw naam *
Email *
Telefoonnummer *