body breath heart mind
Yogavakanties

Treat voor jezelf @Cityzen Goes - zaterdag 8 juli 2023

lu jong workshop Goes.jpg

Lu Jong Tibetaanse Yoga - Treat voor jezelf @Cityzen Goes - zaterdag 8 juli

Tijd: 13.30-17.00, inclusief theepauze met iets lekkers, deze middag is een mooie balans van inspanning en ontspanning 

Adres: Voorstad 65 4461 KL Goes

Prijs: € 50

Docent: Mariette de Kroon

Geef je op bij: mariette@kiflow.nl & info@cityzengoes.nl

 

Treat voor jezelf: een heerlijke zondagmiddag om op te laden & inspiratie voor je dagelijks leven.

Lu Jong Tibetaanse Yoga helpt je ruimte te ervaren, in je hart, je mind. je lichaam en je leven. Je brengt jezelf thuis en we leren weer luisteren naar subtiele signalen van lichaam en geest. 

Lu Jong (Lu betekent lichaam en Jong betekent bewegingsleer en ook transformatie) bevat enorme wijsheid van de natuur: de 5 elementen, het subtiele lichaam en Tibetaanse geneeskunst.  

 

Wat doen we met Lu Jong? 

Vloeiende bewegingen waarmee je welzijn bevordert op alle niveaus: fysiek energetisch en mentaal.

Met Lu Jong draag je zorg voor een gezonde en flexibele ruggengraat en geef je een boost aan je gezondheid en vitaliteit en innerlijke kracht

Met behulp van een uitgangspositie, vloeiende bewegingen, aandacht en de adem open je met Lu Jong je lichaamskanalen, waardoor de energie harmonieus gaat stromen.

Als je de 5 elementen in jezelf in balans brengt merk je dat op alle niveaus. Met de practice transformeer je ook negatieve emoties.

Je mind terug kalm, open en helder. Inzichten komen spontaan. Lu Jong helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn en in je kracht te staan. Het wordt ook Tibetaanse Helende Yoga genoemd.

De Lu Jong serie bestaat uit de 5 element bewegingen, oefeningen voor de lichaamsdelen, oefeningen voor de vitale organen en oefeningen met specifieke benefits voor gezondheid en geluk. 

Geschikt voor: zowel beginners als gevorderden.

Lu Jong is gemakkelijk in je leven te integreren. Een dagelijkse beoefening van 12 minuten heeft bijvoorbeeld al een enorm effect! 

Docent: Mariette de Kroon, Mariette geeft sinds 2009 Teacher Training in Lu Jong Tibetaanse yoga en is ook docente in mindfulness, ademkracht en do-in.