body breath heart mind
Yogavakanties

Yogazeilvakantie 25 Mei-1 Juni

playful in the water.jpg

Yogacruise 25 Mei - 1 Juni 2019 Griekenland Turkije 

Onze planeet is zo mooi, laten we volop genieten!

In deze vakantie kun je onder de sterren slapen, voel je de zonnestralen op je huid & geniet je van zeilen en yoga in een prachtige omgeving. En natuurlijk zwemmen in Big blue turquoise helderheid!

Mariette begeleid in de heerlijke flow van de Tibetaanse yoga, ademhaling en dynamische effectieve bewegingen. Geniet van heerlijke maaltijden, goed gezelschap, tijd voor jezelf, flow van water & Tibetaanse yoga = body & mind happy.

Yoga & Sailing: the ultimate way to relax and recharge! Voel je één met de 5 elementen! Deze yogazeilvakantie is een ideale combinatie hiervoor!

Voel jezelf met Tibetaanse Yoga

Lu Jong Tibetaanse Yoga bestaat uit vloeiende bewegingen die we combineren met ademhaling en aandacht in het lichaam. Het is gebaseerd op de 5 elementen die we al zeilend de hele dag ook in de prachtige natuur om ons heen herkennen. De yoga is tegelijkertijd krachtig als zacht en zeer effectief en werkt op alle niveaus: fysiek, energetisch en mentaal. Zowel rustige bewegingen met de aandacht naar binnen (thuis bij jezelf), als pittige yoga waarbij je innerlijke kracht zeker voelt!  Lu Jong brengt je in het nu. Met de bewegingen zorg je voor een gezonde en flexibele ruggengraat en geef je een boost aan je gezondheid. Je opent je lichaam & ook je mind. Zodat je je natuurlijke ontspannen staat van zijn voelt. Je ervaart meer energie, meer ruimte in je lichaam, je hoofd en in je leven. Inzichten komen spontaan. Lu Jong helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn en in je kracht te staan. De bewegingen zijn toegankelijk en geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Je voelt je heerlijk en je bent weer lekker opgeladen.

Mariette de Kroon geeft de Lu Jong Teacher Training, mindfulness, Power of the Breath (Tsa Lung) workshops en daarnaast yin (do-in/tao yin) yoga. De lessen van Mariette zijn speels, ontspannend, krachtig en inspirerend. In een natuurlijke flow, met afwisseling en verdieping.

Op yogacruise geniet je de hele dag! Van turquoise helder water, 2 x yoga '(s ochtends en voor het diner), de zon, heerlijke maaltijden, goed gezelschap, zwemmen, zeilen, de wind in je gezicht, prachtige baaien, gezellige plaatsjes, fantastische uitzichten, met een drankje genieten bij zonsondergang, de sterrenhemel... en vooral alle vrijheid en opladen!

#instantfeelofHoliday! #energizeyourlife #SunMoonStars #LuJong #powerofthebreath #Tibetanyoga #Health&Happiness #massagesOnBoard #yoga #lovesailing #playfulness #sharingqualitytime #OurBeautifulPlanet #5elements #joy #oceanlove #justrelax #sadecerahatla #DowhatyouLove

Deze yoga tijdens deze vakantie wordt verzorgd door yogateacher Mariette de Kroon,

Luchthaven: Dalaman / Bodrum in Turkije.

Speciale aanbieding: Ipv 950 betaal je nu 800 euro (excl. vlucht&transfer) voor deze week! Verdere info over het zeilschip / crew / wat er allemaal inbegrepen is vind je hier: https://captainjackyachting.nl/attraction/yogacruise/ 

Stuur een mail als je wilt boeken of een vraag hebt: mariette@kiflow.nl  / of bel: 06-14995059