body breath heart mind
Docentopleiding

Lu Jong II Teacher Training

Lu Jong II Teacher Training 2021

De Lu Jong II opleiding start in de lente 2021. Voor die tijd kun je workshops in Lu Jong II volgen voor je eigen beoefening. Stuur alvast een mailtje als je interesse hebt in de Teacher Training.

Lu Jong II is een vervolg op Lu Jong I. Met Lu Jong II wordt de kracht en het harmonieus samenwerken van lichaam en geest verder bevorderd. Met behulp van lichaam, adem en beweging transformeren we onszelf. Zoals je weet, moet we sterk zijn voor absoluut geluk. Sterk zijn betekent ook ons hart openen. Deze serie helpt ons om voorbij illusie te gaan en thuis te zijn in geluk. Verder wordt gezondheid op alle niveaus bevorderd: fysiek, energetisch en mentaal. Voedingsstoffen worden beter opgenomen.

Lu Jong II bestaat uit 3 groepen bewegingen:

Groep 1: Vijf Bewegingen ter preventie

Groep 2: Vijf Bewegingen om pijn te verlichten / op te heffen

Groep 3: Vijf Bewegingen om vitale voedingstoffen goed te verspreiden

Lu Jong Educator / docent Mariette:

"Sinds 2007 heb ik onderricht en wijsheids-methoden mogen ontvangen van Tulku Lobsang Rinpoche. Het integreren van deze warmness teachings in het dagelijks leven geeft niet alleen ongelooflijke benefits maar maakt allles meer zinvol. De Lu Jong Teacher Training geef ik sinds 2009 en Lu Jong II beoefen ik sinds 2010.

Hoe bijzonder is ons lichaam! Met het lichaam als voertuig voor verandering kunnen we onszelf transformeren en thuis zijn in geluk.

Ik ben super dankbaar Lu Jong II te beoefenen en te mogen delen. We ontdekken steeds diepere lagen! Ik ga heel graag naast je staan, zodat je de oefeningen goed aanleert, je je steeds verder verdiept in je practice en je de wijsheid methoden kunt toepassen in het dagelijks leven. Zodat je in je kracht staat als Lu Jong II docent en ook anderen met de serie en alle bijzondere benefits gaat inspireren!”

Voor wie?

Als je gecertificeerd Lu Jong docent of Educator bent en ervaring hebt opgebouwd kun je de Lu Jong II Opleiding gaan volgen.  

De Lu Jong II Teacher Training bestaat uit de volgende stappen:  

  • een intake (live of per telefoon)
  • afstemming data & inschrijving
  • 10 lesdagen
  • Online examen en een praktijk examen
  • Masterclass certification weekend met Tulku Lobsang Rinpoche

Na 2 jaar volg je een renewal masterclass om je certificaat geldig te houden, daarna steeds na 4 jaar.

Voor deze opleiding word je gevraagd de Lu Jong 1 Manual opnieuw goed te bestuderen.

Je ontvangt een aanvullende Lu Jong II manual m.b.t. de 15 bewegingen. Overige aanvullende theorie krijg je in de opleidingslessen aangeboden.   

De nadruk ligt op het goed aanleren, beoefenen & voelen van de bewegingen en in het integreren van de verschillende opties qua uitvoering. Dit is belangrijk gezien deze serie meer gevorderd is en er meer alternatieve aanwijzingen nodig zullen zijn in je lessen dan bij Lu Jong 1.  

Prijzen:

Registratie Nangten Menlang International:      195 euro (geen BTW)
Educator Mariette de Kroon (KiFlow)               1375 euro (1137,- excl. 21% BTW)
Masterclass Certification met Tulku Lobsang:   380 euro (geen BTW) 

(exclusief accommodatie/maaltijden/vervoer)

Start: Lente 2021

Locatie voor de opleidingsdagen in Nederland: DEN HAAG

Intake / aanmelden / compleet data-overzicht: mariette@kiflow.nl / 06-14995059

 

Ja, ik ben geïnteresseerd in de Teacher Training, stuur me de info!

Uw naam *
Email *
Telefoonnummer *